Culinare
Ghidul gastronomic al Romaniei - Bucatariile comunitatilor etnice 175 retete |
"Ghidul gastronomic al Romaniei. Bucatariile comunitatilor etnice, 175 retete" House of Guides
Profilul Romaniei poate fi definit ca o multitudine de culturi de tip etnic ce coexista de secole. Aflata la rascrucea intereselor unor mari imperii, Romania a devenit locul de intalnire al multor popoare, purtatoare ale propriilor elemente identitare.
Acest ghid in 129 de pagini aduce in fata cititorului, pe langa cele 175 retete specifice ale unor etnii ce traiesc impreuna cu romanii, si informatii privind datele demografice, istoria si traditiile care le caracterizeaza.
Cartea ne ofera informatii despre traditiile culinare are albanezilor, armenilor, bulgarilor, evreilor, turcilor, tatarilor etc.
ISBN: 978-606-51-3130-9
< Inapoi
Preturile de pe aceasta pagina includ TVA! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!